Kategória:Békéscsabai Százak

A BékésWiki wikiből

A lap korábbi változatát látod, amilyen Jzoltan (vitalap | szerkesztései) 2020. április 28., 12:58-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ←Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
caption
Békéscsaba újratelepítésének 300. évfordulója kapcsán a Békés Megyei Könyvtár szeretne megemlékezni a város híres személyeiről. Békéscsabai Százak életét kívánjuk összefoglalni egy-egy szócikkben.

Kérjük mindazokat, akik információval, adattal, történettel, fotóval, dokumentummal (születési anyakönyvi kivonat, oklevél, bizonyítvány…) vagy egyéb forrással rendelkeznek valamelyik személyről, azt jelezzék a bmk@bmk.hu e-mail címen, személyesen az emeleti olvasóteremben vagy a könyvtár Facebook-oldalán.

Önkéntes szócikkírókat is szívesen fogadunk, akik a felsorolt módok valamelyikén jelezhetik szócikkírási szándékukat. A szócikkírásról bővebb információ ezen a linken olvasható, illetve kérésre személyes tájékoztatást is nyújtunk.

A lista nem teljes, ezért szívesen fogadunk javaslatokat is a Békéscsabai Százak közé.A(z) „Békéscsabai Százak” kategóriába tartozó lapok

Az összesen 115 lapból a következő 115-t listázza ez a kategóriaoldal, a többi a további oldalakon található.

B

C

D

E

F

G

H

J

K

K folyt.

L

M

N

O

P

R

R folyt.

S

T

U

V

W

Z

Á

Személyes eszközök
Változók
Műveletek
Navigáció
Eszközök