Knézy Jenő és Molnár Dániel-emléktábla (Békéscsaba)

A BékésWiki wikiből

Knézy Jenő és Molnár Dániel emléktábláját 2004. december 28-án állították fel a Héraklész Szilveszter Kupa nemzetközi férfi kézilabda torna nyitónapján.

Az emléktábla

Knézy Jenő és Molnár Dániel emléktáblája

Helye: Mester Csarnok, Békéscsaba

Anyaga:

Mérete:

Átadás dátuma: 2004. december 28.

Szövege: Örök megbecsüléssel Knézy Jenő televízió-riporter, Molnár Dániel rádióriporter emlékére. Állították 2004. december 28-án: Filmmúzeum TV, Zsilák Ádám, Magyar Sportújságírók Szövetsége

Felavatása

A Héraklész Szilveszter Kupa nemzetközi férfi kézilabda torna nyitónapján avatták fel a 2003-ban elhunyt két kiváló sportriporter, Knézy Jenő és Molnár Dániel emléktábláját a Mester Csarnokban. Fábián István, a Magyar Sportújságíró Szövetség alelnöke emlékezett vissza a két újságíróra, akik mindig szívesen jöttek a Mester Csarnokba. Zsilák Ádám, a Mester Klub tulajdonosa leplezte le az emléktáblát, majd Dávid Sándor, a magyar sportújságíró társadalom, Fábián István a Filmmúzeum Televízió, Hajdú János, a Magyar Kézilabda Szövetség koszorúját helyezte el. Ezután megkezdődött a Magyar junior válogatott-Román junior válogatott közötti meccs, mely a magyarok győzelmével ért véget.

Forrás

Személyes eszközök
Változók
Műveletek
Navigáció
Eszközök