Bán Ber Deep Heart Deep Soul

A BékésWiki wikiből

Bán Ber Deep Heart Deep Soul

A Bán Ber (Bánszki–Berki) Deep Heart Deep Soul társaságot a kultúra, a gyermekek és a fiatalok támogatására hozta létre 2016 őszén Bánszki Mihály és Berki Csaba.

Története

A Bán Ber Deep Heart Deep Soul megálmodója Bánszki Mihály volt. A célja egy olyan társaság létrehozása volt, akik „tiszta szívvel-lélekkel azon vannak, hogy azokat a művészeket támogassák, akik még az ismeretlenség ködében várják, hogy a világnak megmutathassák csodálatos tudásukat.”

Az első rendezvényre 2017 tavaszán került sor, melyen két író, költő és két zenekar mutatkozott be. A program teltház mellett zajlott le a Narancs Klubban. A váratlan siker hatására a Bán Ber Deep Heart Deep Soul tovább folytatta a programszervezést.

2021-ben elhunyt a társaság alapító tagja, Berki Csaba. Időre volt szükség, míg a Bán Ber Deep Heart Deep Soul újra erőre kap.

Bánszki Mihály Kemecsei Gyöngyi költő verseinek hatására és a Berki Csabának tett ígérete miatt a Bán Ber tevékenységének folytatása mellett döntött. Berta János (Jimmy) támogatásának köszönhetően új kapcsolatok alakultak. 2023-ban a rendezvényszervezésbe bekapcsolódott a Békés Megyei Könyvtár. A Bán Ber és a megyei könyvtár közös célja, hogy különleges hangulatú zenés, irodalmi eseményekkel ajándékozza meg az érdeklődő közönséget.

Források

Személyes eszközök
Változók
Műveletek
Navigáció
Eszközök