Az év könyvtárosa Békésben

A BékésWiki wikiből

2012-ben a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Békés Megyei Szervezet (MKE–BMSZ) elnöke, Csabay Károly kezdeményezésére az egyesület és a Békés Megyei Könyvtár a megyében dolgozó könyvtárosok elismerése céljából megalapította az Év Könyvtárosa Békésben díjat. Az elismerést a beérkezett ajánlások értékelését követően a területi szervezet vezetősége ítéli oda, annak a Békés megyei könyvtáros számára, aki szakmai munkájával kiemelkedő teljesítményt nyújt valamely területen.


A kitüntető cím elnevezése: AZ ÉV KÖNYVTÁROSA BÉKÉSBEN


Tartalomjegyzék

A kitüntetés

A díjazottak névsora

A díj elnyerésének szabályai

A kitüntető címet minden évben egy Békés megyei könyvtáros kaphatja meg, minden Békés megyében dolgozó könyvtáros választható. A díjazandó személyére ajánlást tehet bárki, az ajánlás kizárólag írásban történhet. Az ajánlásnak tartalmaznia kell: a könyvtáros nevét, munkahelyének címét, a jelölt szakmai jellemzését, az adott évben nyújtott kiemelkedő teljesítményét.

A kitüntető cím odaítéléséről bizottság dönt, melynek tagjai a BMK és a MKE–BMSZ képviselői. A díjazott nevét a Békés Megyei Könyvtár és az MKE Békés Megyei Szervezete nyilvánosságra hozza.

Értékelési szempontok

Források

Személyes eszközök
Változók
Műveletek
Navigáció
Eszközök