Index park (Kamut)

A BékésWiki wikiből

(Változatok közti eltérés)
(Új oldal, tartalma: „Az Index park Magyarország első, online híroldalról elnevezett közterülete. 2010-ben az Index.hu szavazást indított, melynek győztese közterületet nev…”)
a (Kamut belső hivatkozása)
 
1. sor: 1. sor:
Az Index park Magyarország első, online híroldalról elnevezett közterülete.
Az Index park Magyarország első, online híroldalról elnevezett közterülete.
-
[[2010|2010-ben]] az Index.hu szavazást indított, melynek győztese közterületet nevezhetett el a hírportálról. Korábban egy egyesület államokbeli település vette fel a Google City nevet. Az Index a névhasználat mellett a település népszerűsítését vállalta.  A versenyt hét települést megelőzve Kamut nyerte: '''[[2011]]. [[május 14.|május 14-től]] a''' nagyjából ötezer négyzetméteres '''kamuti Rózsadomb az Index.hu park nevet viseli'''. A parkot Balog Imréné, a község polgármestere, valamint Pusztay András, az Index.hu lapigazgatója avatta fel. Az egész napos rendezvényen egy kispályás labdarúgó-mérkőzés keretében összecsapott a Kamut az Index csapatával. A helybéliek mellett színpadra léptek a Békés megyei amatőr zenekarok is. Koncertet adott SP és Flour Tomi, valamint Szabó Eszter és Kontor Tamás.
+
[[2010|2010-ben]] az Index.hu szavazást indított, melynek győztese közterületet nevezhetett el a hírportálról. Korábban egy egyesület államokbeli település vette fel a Google City nevet. Az Index a névhasználat mellett a település népszerűsítését vállalta.  A versenyt hét települést megelőzve [[Kamut]] nyerte: '''[[2011]]. [[május 14.|május 14-től]] a''' nagyjából ötezer négyzetméteres '''kamuti Rózsadomb az Index.hu park nevet viseli'''. A parkot Balog Imréné, a község polgármestere, valamint Pusztay András, az Index.hu lapigazgatója avatta fel. Az egész napos rendezvényen egy kispályás labdarúgó-mérkőzés keretében összecsapott a Kamut az Index csapatával. A helybéliek mellett színpadra léptek a Békés megyei amatőr zenekarok is. Koncertet adott SP és Flour Tomi, valamint Szabó Eszter és Kontor Tamás.
[[2017]] óta a kamuti Index park a [https://goo.gl/bPUmWN Google térképen] is megtalálható.
[[2017]] óta a kamuti Index park a [https://goo.gl/bPUmWN Google térképen] is megtalálható.

A lap jelenlegi, 2020. január 15., 17:41-kori változata

Az Index park Magyarország első, online híroldalról elnevezett közterülete.

2010-ben az Index.hu szavazást indított, melynek győztese közterületet nevezhetett el a hírportálról. Korábban egy egyesület államokbeli település vette fel a Google City nevet. Az Index a névhasználat mellett a település népszerűsítését vállalta. A versenyt hét települést megelőzve Kamut nyerte: 2011. május 14-től a nagyjából ötezer négyzetméteres kamuti Rózsadomb az Index.hu park nevet viseli. A parkot Balog Imréné, a község polgármestere, valamint Pusztay András, az Index.hu lapigazgatója avatta fel. Az egész napos rendezvényen egy kispályás labdarúgó-mérkőzés keretében összecsapott a Kamut az Index csapatával. A helybéliek mellett színpadra léptek a Békés megyei amatőr zenekarok is. Koncertet adott SP és Flour Tomi, valamint Szabó Eszter és Kontor Tamás.

2017 óta a kamuti Index park a Google térképen is megtalálható.

A park elnevezései

Források

Külső hivatkozások

Személyes eszközök
Változók
Műveletek
Navigáció
Eszközök